Categories
Uncategorized

da-cookies

Cookiepolitik

Vi respekterer dine bekymringer om privatlivets fred og det forhold, vi har med vores kunder.
Som andre sider bruger vi muligvis teknologi, der giver os mulighed for at forbedre brugeroplevelsen eller produktet. I det følgende afsnit finder du mere information om cookies, hvordan vi bruger dem og hvorfor.

Hvad er cookies?

Cookies er små (midlertidige) filer, der er gemt på en brugers computer. Cookies giver et websted mulighed for at vise de samme oplysninger, når du besøger det igen og giver dig en bedre brugeroplevelse. For eksempel tillader de websteder at:

  • Huske brugerpræferencer
  • Vise relevante navigationsindstillinger
  • Forbedre brugervenlighed og brugeroplevelse
  • Vise relevante reklamer

Vores brug af cookies

Hvilken type cookies bruger vi, og hvorfor?

Som nævnt i fortrolighedspolitikken bruger vi cookies for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores brugere. Nedenfor beskriver vi de typer cookies, vi bruger. Vi gør vores bedste for at holde denne side opdateret.

Funktionelle cookies

Funktionelle cookies er vigtige for at hjælpe dig med at navigere på webstedet. De forbedrer brugervenligheden af ​​webstedet for brugerne. For eksempel bruger vi funktionelle cookies til at gennemføre A/B-test på vores platforme. Disse cookies hjælper også med at understøtte webstedets sikkerhed og grundlæggende funktionalitet.

Analytics-cookies

Disse cookies hjælper os med at finde yd af, hvordan vores side performer. Vi bruger disse cookies til at forstå og forbedre vores websted og service. Disse data deles ikke med tredjeparter og anonymiseres, så de kan ikke identificere dig personligt.

Markedsføringscookies

Disse cookies indsamler oplysninger om browservaner på din enhed, og de kan bruges til at målrette annoncer. Disse data deles ikke med tredjeparter og anonymiseres, så de kan ikke identificere dig personligt.

Tredjepartscookies

Tredjepartscookies er cookies, der indstilles af tredjepartsservere. For eksempel bruger vi flere tjenester til at spore museklik og bevægelser, sidescrolling og hvordan du interagerer med vores formularer. Dataene gemmes og bruges til samlet og statistisk rapportering. Vi bruger disse anonymiserede oplysninger til at forbedre vores websted, og de deles ikke. Vi bruger også tredjepartscookies til at overvåge ydelsen af ​​vores produkter.

Hvordan kan du administrere cookies?

Du accepterer brugen af ​​vores eller tredjepartscookies ved at lukke eller afvise cookie-banneret eller ved at fortsætte med at browse. Hvis du ønsker at bruge websitet uden cookies, kan du ændre browserens indstilling. Du finder flere oplysninger nedenfor.

Ændring af cookie-indstillinger i browseren

Du kan slette vores cookies eller cookies indstillet af tredjepart ved at justere dine browserindstillinger. Du kan også justere dine browserindstillinger for at forhindre websteder i at indstille og bruge cookies. Nedenfor kan du finde ud af, hvordan du justerer indstillingerne for forskellige browsere:

Ved sletning eller forhindring af, at vores websted indstiller dem, kan nogle funktionaliteter muligvis være utilgængelige eller visse dele af webstedet kan ikke indlæses korrekt.

Mere information om dine cookies

Andre værktøjer, der tilbydes af tredjepart, kan hjælpe dig med at se og styre de typer cookies og trackere, du måtte støde på. For mere information, se www.allaboutcookies.org og www.aboutcookies.org.

 

Version opdateret den 20-12-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *